Teszt - Maybelline Big Eyes szempillaspirál


Az előző haul-bejegyzésben már írtam erről a spirálról, most már eleget használtam ahhoz, hogy részletesen is beszámoljak róla nektek. Nekem először a régi 2-végű spirálok jutottak róla eszembe, tudjátok, amikor az egyik végén egy fehér festék volt, amit a fekete előtt kellett felvinni, hogy hosszabbak és dúsabbak legyenek a pillák. Na, ennél nem ez a helyzet, hanem az egyik felén egy minikefe csücsül, amivel az alsó pillasort tudjuk könnyen elérni, anélkül, hogy a nagy kefével összekennénk a bőrt. Szerintem ez hatalmas ötlet, és nagyon praktikus megoldás; ha a benne található festék és a nagyobb kefe kicsit jobb teljesítményt nyújtana, biztos, hogy imádnám!
Maga a csomagolás nekem tetszik és a rózsaszín fele miatt könnyen megtalálom a sminktárolómban. A pilláimon elért teljesítmény viszont nem annyira meggyőző, mint szeretném, építhető ugyan, és hosszabbít, de nekem kicsit jobban is dúsíthatna. Göndöríteni viszont egyáltalán nem göndört, még ha előtte használok is szempillagöndörítőt, azt se tartja meg szépen. És ahogy a képeken láthatjátok nekem le is pergett picit a szemeim alá, pedig csak 4-5 órát volt rajtam a képek készítése előtt. Szóval nekem nem lesz a kedvenc spirálom, de el fogom használni, mert egyébként nem rossz! Van vízálló változata is egyébként, azzal biztosan nem történik meg ez a pergés.







Ti próbáltátok már ezt a spirált? Melyik a kedvenc dúsító spirálotok?



4 megjegyzés:

  1. Én úgy használom ezt a spirált, hogy a kicsit fejet használom első rétegként a felső pillákon is, meg utána az alsón. Majd utána a felső pillákon átmegyek a nagy kefével, és így számomra bombasztikus a végeredmény, nagyon szeretem :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ma kipróbáltam így, tényleg sokkal jobb! Köszi a tippet! :) Lehet csak nekem vannak béna szempilláim, de azért még ennél is el tudnék képzelni jobbat, és sajnos lepereg a szemem alá a festék. :(

      Delete
  2. Nekem a mindenkori örök kedvencem a The Falsies. :) Szerintem tavasszal vissza is térek hozzá. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lehet, hogy az lesz a következő! Köszi a tippet!:)

      Delete