L'oreal Caresse Wet Shine Stain - Marilyn & Juliet

Ma a 2 legújabb kedvencemről hoztam tesztet, ők a L'oreal Caresse Wet Shine Stain névre hallgató termékei fukszia és vörös színben. Today's post is about 2 of my newest favorites, L'oreal's Wet Shine Stains in a fuchsia and in a red colour,



Először meglepődtem, mert azt hittem teljes fedést adnak és matt finisük lesz - nem néztem meg a pontos nevüket, pedig abból kiderült volna, hogy inkább egy nedves hatású szájfényről van szó. Én a hagyományos szájfényeket nem szeretem - nem tartósak, nem adnak túl sok színt, ragadnak, és a hajam is mindig beleragad -, de ezeknek egyáltalán nincs ragadós érzete, sőt egész kellemes viselni őket, olyan mintha csak egy ajakápoló lenne rajtunk. A finisük nagyon fényes, ami órákig megmarad, tényleg olyan mintha nedves lenne a szánk.
At first I was surprised at how light coverage they provided, I thougth they would give full coverage with a matte finish - I didn't read the full name of the product, from which I could've realised these were more like glosses with a wet look. I'm not a big fan of lipglosses - they are not long-lasting, they don't give much colour, they're sticky, my hair is always sticking to them, - but these are not sticky at all and are quite comfortable to wear, and they have a balmy feel. The finish is really glossy - which stays for hours! -, and it looks as if my lips were wet.


A Marilyn névre hallgató árnyalat egy élénk fukszia, mielőtt felkenjük hasonlít a MAC Candy Yum Yum-ra, de a szájon már egyáltalán nem olyan élénk, csak egy enyhe sötétrózsaszínes színt kapunk.  A másik, Juliet árnyalat egy igazi élénk piros, ezzel már teljes fedést lehet elérni 2-3 húzással, és egészen olyan mintha piros lakk lenne a számon, ezt megpróbálom majd képen is megmutatni a héten. (A rózsaszínnel holnap jön sminkes bejegyzés.)
The one called Marilyn is a bright fichsia colour - before applying it looks a bit like MAC's Candy Yum Yum -, but on the lips it's hardly that bright, only providing a bit of colour. The other one called Juliet gives a near opaque coverage, and makes your lips look like red patent leather, I'll try to show you in pictures. 

Az illatuk gyümölcsös, teljesen megegyezik a Glam Shine szájfényekével, ahogy az applikátor is teljesen olyan.
They have the same fruity scent as the Glam Shine Glosses, and they also have the very same applicator.


Hogy tetszenek? Melyik szín áll közelebb hozzátok? How do you like these? Which colour would suit you better?


2 megjegyzés: